2017 Oje ve Tırnak Tasarımı Trendleri

0
2013

Moda içerisinde kendimizi en kolay adapte edebileceğimiz alandır, tırnaklar ve oje renkleri. Oje renkleri ve tırnak tasarımları da değişen moda ve trendlerle birlikte onlar da belirgin şekilde değişiklik gösterir. İşte 2017 oje trendleri, tırnak tasarımı fikirleri esraninportresi’nde.

Söz konusu olan tırnaklar ve oje renkleri olduğu zaman çok kolay şekilde adapte olabildiğimizden olsa gerek ister istemez hep en yeni olanı arıyor insan. Genellikle oje renkleri, oje sürme şekilleri değişiklik göstermez gibi gelse de değişen moda ve trendlerle birlikte onlar da belirgin şekilde değişiklik gösterebilirler. Tıpkı ayakkabılar, kıyafetler, takılar gibi tırnaklar da görünümümüzü tamamlayan önemli bir detay olduğundan değişen trendler ve uygulamalar hakkında bilgi sahibi olmak gerekiyor. Üstelik bazı tırnak süslemeleri ve şekillerini kendimiz uygulayabilir, yeni moda oje renkleri satın alıp kolayca sürebiliriz diye düşünüyorum. İşte 2017 oje trendleri, tırnak tasarımı fikirleri esraninportresi’nde.

2017 Oje ve Tırnak Tasarımı Trendleri

1- Metalik Oje :

Bordo, siyah gibi artık klasikleşen oje renklerinden biri. Metalik oje ile tırnaklarda metalik etki 2017 yılında da göze çarpıyor. Bu yüzden tırnaklarda altın, gümüş, bakır vb. oje renklerini kullanmaya alışın. Bu tonlar bazı renklerle kombinasyon halinde harika görünür, böylelikle harika bir tırnak tasarımına sahip olabilirsiniz. Özellikle de aynalı tırnaklar hala çokça tercih ediliyor.

1 2017 oje ve tirnak tasarimi trendleri_mini

2 2017 oje ve tirnak tasarimi trendleri_mini

3 2017 oje ve tirnak tasarimi trendleri_mini

Metalik ojeler denildiği zaman akla parlaklık gelse de mat metalik ojeleri de unutmamak gerek.

4 2017 oje ve tirnak tasarimi trendleri_mini

2- Siyah Oje :

Siyah ojenin gerçek bir klasik olduğu konusunda hepimiz hem fikiriz. 2017 de siyah ojenin kullanıldığı pek çok farklı tırnak tasarımı görülecek. Bu mat siyah ojeler için de geçerli elbette.

5 2017 oje ve tirnak tasarimi trendleri_mini

6 2017 oje ve tirnak tasarimi trendleri_mini

3- Çerçeveli Tırnaklar :

Oje renkleri kadar, tırnaklara uygulanış şekilleri ve de ortaya çıkan tırnak tasarımları da 2017 yılının göze çarpanı. Son zamanlarda en çok görülen uygulama ise çerçeveli tırnaklar.

11 2017 oje ve tirnak tasarimi trendleri_mini

4- Holografik Tırnaklar :

Metalik tırnak trendinin bir adım ilerisi gibi aslında. Kullanılan ojeler sayesinde tırnaklarda yaratılan hologram efekti sadece özel günler veya düğünlerde değil, günlük görünümü tamamlayan en çarpıcı detay olarak karşımıza çıkıyor.

12 2017 oje ve tirnak tasarimi trendleri_mini

5- Geometrik French :

Klasik french manikürü elbette vazgeçemeyeceğimiz şıklığı sağlayan bir tırnak tasarımı olsa da farklılık arayanlar için de geometrik french tırnak tasarımları 2017 yılında dikkat çekiyor.

7 2017 oje ve tirnak tasarimi trendleri_mini

13 2017 oje ve tirnak tasarimi trendleri_mini

Her tarz kıyafete uyan, zamansız olduğu kadar çok şık duran bir manikür çeşididir, Fransız manikürü. Kusursuz bir görünüm sağlayan French maniküründe farklılık arayanlar için ilham alabilecekleri renkli ve kusursuz Fransız manikürü fikirleri esraninportresi.com’da

6- Nude Tasarımlar :

Nude oje renklerinin kullanıldığı tırnak tasarımları da yine 2017 oje tırnak tasarımı trendleri içerisinde önemli bir yere sahip. Üstelik metalik veya siyah gibi farklı ojeler ile zarif bir kombinasyon içinde kullanılmaları onları daha zarif ve şık hale getiriyor.

8 2017 oje ve tirnak tasarimi trendleri_mini

14 2017 oje ve tirnak tasarimi trendleri_mini

7- Yarım Ay Tırnak Tasarımları :

Özellikle de parıltılı taşların da kullanıldığı tasarımlar 2017 yılında çok kullanılıyor. Yarım ay tırnak tasarımları bir, iki veya üç oje rengiyle oluşturulabilir. Kütiküllerin önündeki yarım ay alanı boş bırakabilir, kontrast renkte boyayabilir, sonra tırnakların geri kalan kısmını boyayabilir, desen ekleyebilir veya belki buradaki gibi elmas taşlarla süsleyebilirsiniz.

15 2017 oje ve tirnak tasarimi trendleri_mini

8- Simli Ojeler :

Parıltıların tırnaklardan bu yıl eksik olmadığının çok net kanıtı gibi.

9 2017 oje ve tirnak tasarimi trendleri_mini

9- Soft Pembeler :

Özellikle 2017 ilkbahar manikür trendlerinin en romantik tırnakları kuşkusuz bu pembe ojelerden biri. Yumuşak, parlak ve mükemmel ilkbahar havasını yaşatırlar.

16 2017 oje ve tirnak tasarimi trendleri_mini

10- Geceden İlham Alan Tırnaklar :

Tam olarak geceden ilham alan, koyu mavi, denim mavi, küllü gri, siyah, bordo gibi renkler yine vazgeçilmezlerden.

17 2017 oje ve tirnak tasarimi trendleri_mini

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here