2018 Saç Trendleri

Orta uzunluktaki retro saç modelleri, kısa kahküller, blonde saç renkleri ve daha fazlası... 2018 saç trendleri hakkında bilgi sahibi olmak için dönüp geçmişten ilham alıyoruz. 2018 saç modelleri ve saç trendleri için hangi renklerin öne çıktığına, hangi saç stilleri ve kesimlerin daha popüler olacağına, 2018 saç trendleri yazısıyla esraninportresi'nde bakalım...

0
5882

Orta uzunluktaki retro saç modelleri, kısa kahküller, blonde saç renkleri ve daha fazlası… 2018 saç trendleri hakkında bilgi sahibi olmak için dönüp geçmişten ilham alıyoruz. 2018 saç modelleri ve saç trendleri için hangi renklerin öne çıktığına, hangi saç stilleri ve kesimlerin daha popüler olacağına, 2018 saç trendleri yazısıyla esraninportresi’nde bakalım…

Modanın her alanında çoğu zaman kendini tekrar ettiğini veya mutlaka geçmişin izlerini takip ettiği zaten bilinir. 2018 saç trendleri hakkında bilgi sahibi olmak için de işte biraz dönüp geçmişe bakacağız. Öne çıkan 2018 saç renkleri için örneğin geçmişin yıldızlarından ilham alacağız veya 2018 saç aksesuarlarında 90’ların saç tokası olan kumaş lastik tokalarını göreceğiz.

Değişen pek çok şey ile birlikte, özellikle de kadınlar için görünümü değiştirme, yenilenme isteği sık sık ortaya çıkar. Değişim kararıyla birlikte işe de saçlardan başlandığı için saç trendleri hakkında bilgi sahibi olmak modern görünümü yakalamak adına da önemli. Şimdi gelin, 2018 saç modelleri ve saç trendleri için hangi renklerin öne çıktığına, hangi saç stilleri ve kesimlerin daha popüler olacağına bakalım.

2018 Saç Trendleri

1- Nirvana Blonde

Adını ve ortaya çıkan rengi ünlü Nirvana grubu vokalisti ve gitaristi Kurt Cobain’den ilham alarak trend haline gelmiş bir saç renginden bahsediyoruz. Şimdiki zamanlarda ise bu saç renginin temsilcisi ünlü yıldız Selena Gomez. Eğer saçlarınızın rengini değiştirmeyi düşünüyorsanız bu yumuşak platin saç rengini mutlaka düşünün. Saç köklerinin derece daha koyu olduğu bu model yeni yılın en popüler saç rengi olacağa benziyor.

2- Küçük, Kısa Kahküller :

Erkek tipi saç kesimi olarak da bilinen pixie saç kesimleri 2018 saç trendleri içinde de ciddi bir yere sahip aslında. Mevcut modellere ek olarak bu kısa saç kesimine küçük, kısa kahküller de eşlik ediyor. Moskino, Prada, Fendi ve Tom Ford’un koleksiyonlarını tanıtırken podyuma çıkan modellerinde bu saç kesimleri dikkat çekiyordu. Tam olarak erkek çocuğu benzetmesi yapılabilecek bu saç kesiminin de seveni olacaktır diye düşünüyorum.

3- Boğumlu Atkuyruğu Saç Modeli :

2018 yılının en havalı saç modellerinden birini merak ediyorsanız kesinlikle dikkatinizi Rihanna’ya çevirin. İlkbahar Fenty, Puma şovunda modeller, boğum boğum halde toplanmış atkuyruğu saç modelleri ile podyumda yer almıştı. Bölümler halinde sarılıp rastgele bağlanan ipler, atkuyruğu boyunca devam ediyor ve adeta kusursuz kabarcıklar yaratıyor.

4- Dalgalı Kahküller :

Modası kısa vadede son bulmayacak bir saç trendi de kahküller. 2018 için emin olduğumuz noktalardan biri de kahküllere her zaman fön çekmeye çalışmak zorunda olmadığınız. Tek yapmanız gereken doğal dalgasında salınmalarına izin vermek.

5- İkili Saç Tokaları :

Düz, kıvırcık, uzun kısa fark etmeden hemen her saç tipinin kolaylıkla uygulayabileceği bir saç trendi. En sevdiğiniz iki saç tokasını şakakların üst bölümüne, saçlarınızın önüne takmanız yeterli. Özellikle altın rengi tokalar çok popüler. Bunun için iki tel tokayı alıp, altın rengi ojeyle boyayıp kullanmayı düşünebilirsiniz.

6- Retro Saç Modelleri :

Yazının başında da belirttiğim gibi popüler 2018 saç kesimleri ve saç modelleri için ilhamı geçmiş yıllara bakarak bulacağız. Saç uçlarının dışarı doğru fön çekilmesi, ikonik kahküller orta uzunluktaki saçlar ve daha fazlası…

7- Kumaş Lastik Saç Tokaları :

İşte 90’lı yıllardan fırlayıp günümüze gelen bir saç aksesuarı trendi. Her desen ve kumaş türünde bu tokaları kullanabilirsiniz. Ancak ipek ve kadife kumaştan yapılanlar birkaç adım öne çıkıyor.

8- Saç Örgüleri :

Her yıl artık demode oldu sanırım endişesiyle bakılan saç örgüleri, tam da bu düşüncelere inat güçlenerek yeni yıla giriyor. Her çeşit örgü podyumlarda (balık sırtı, hollanda örgüsü vs. dahil) yer aldı. En sevdiğimse uzun ve gevşek bir balıksırtı örgüsü. Sağa takılan muhteşem bir aksesuarla saç stilinizi tamamlayabilirsiniz.

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here