Yaz Saç Kesimleri

Omuz hizasında asimetrik kesim lob saç modelleri, katlı kesim uzun saçlar, pixie kesim veya kısa saç modelleri... Yaz sezonu için saçlarında değişim yapmak isteyenler için 2018 yaz saç kesimleri trendleri esraninportresi'nde.

0
2809

2018 Yaz Saç Kesimleri

6- Kıvırcık Kahküllü Bob Saç Kesimi :

Trend olmasından en çok keyif aldığım saç kesimi, kıvırcık kahküllü bob. Saçlarınızın doğal formu dalgalı veya kıvırcıksa bu tip saç modelleri kestirdiğiniz zaman sürekli fön çekme ihtiyacı hisserdik ki artık bu trend ile birlikte bundan kurtulmuş olduk. Yaşasın doğallık!

Bu kesim için saçlara çok sayıda dikey kısa katlar atılmalı. Ayrıca oval, kare ve elmas yüz şekillerinin çok rahat kullanabileceği saç kesimlerinden biri.

80’ler saç modası, 2016 saç modelleri içinde önemli bir popülerlik elde edeceğini, kıvırcık saça kahkül trendi ile göstermeye şimdiden başladı. İşte–> kıvırcık kahkül modelleri kıvırcık saça kahkül trendi detayları esraninportresi.com’da

5 2017 yaz saç kesimleri trendleri_mini

7- Yumuşak Uzun Katlı Saç Kesimleri :

Diğer uzun katlı saç kesimlerinden farkı yumuşak katlar atılmış olması. Eğer çok fazla saçım var diyorsanız, bu saç kesimi ile iyi bir sonuç alabilirsiniz. Aynı zamanda oval, kalp veya kare yüzlü kişilerde daha iyi uyum sağlar.

4 uzun katli sac modelleri 2017 sac modası 2017 sac modelleri_mini

8- Kısa Katlı Saç Kesimleri :

Ensenin açıkta kaldığı, çene kemiğinin hemen altında biten kısa katlı saç kesimi… Düz saçlara sahip olanların çok rahat kullanabilecekleri bu kesim, özellikle küçük, oval yüz şekline sahip olanlarda mükemmel duracaktır.

6 2017 yaz saç kesimleri trendleri_mini

“Kısa saç bana yakışır mı?” – “Benim yüz tipime kısa saç uygun mu?” diye merak ediyorsanız ve de 2018 saç modelleri modasında öne çıkan pixie veya küt kesim gibi kısa saç modelleri için katlı kesimler neler öğrenmek istiyorsanız esraninportresi.com olarak hazırladığımız–> kısa katlı saç modelleri yazısını okumaya devam edin.

r1 kahkullu kisa bob sac kesimleri sac modelleri_mini

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here