Yaz Saç Kesimleri

Omuz hizasında asimetrik kesim lob saç modelleri, katlı kesim uzun saçlar, pixie kesim veya kısa saç modelleri... Yaz sezonu için saçlarında değişim yapmak isteyenler için 2018 yaz saç kesimleri trendleri esraninportresi'nde.

0
2803

2018 Yaz Saç Kesimleri

3- Zarif, Hacimli Pixie Saç Kesimleri :

İşte en zor kullanıma sahip olduğunu düşündüğüm saç kesimlerinden biri. Eğer saç tipiniz buna müsaitse çok rahat edebileceğiniz de bir kesim ama aynı zamanda. Saç kesimi saçların dolgunluğuyla birlikte daha iyi ve rahat bir kullanım imkanı verir.

İnce telli saçlarınız varsa, illa maşa vs gibi şekillendirme ürünleri kullanmanız gerekecekse kesim sizi mutsuz edecektir, uzak durun derim.

Yüz hatlarını ortaya çıkaran ve hem çocuksu hem de çekici bir görüntü kazandıran pixie saç kesimi modeli bu kadar gündemdeyken, acaba kestirsem mi, kestirirsem bu kısa saça nasıl şekil verilir ki diye düşünenlere bir kaç seçenek hazırladım. Bunu da bu modeli popüler yapan Scarlett Johannson’ı kendimize rehber alarak alacağız. İşte Scarlett Johannson saç modeli–> pixie saç modeline şekil vermenin yolları

pixie saç modeli Scarlett Johannson saç modeli_mini

4- Çene Hizasındaki Katlar ile Göğüs Uzunluğunda Saç Kesimleri :

Bu saç kesimi, çenenin hemen altında başlayan ve uçlara doğru incelen uzun katmanlar sayesinde yumuşak ve feminen hissi verir. Buradaki anahtar, katmanların yüzünüzü mükemmel şekilde çerçevelemesidir.

Saçtaki katların çenenin altına kadar inecek şekilde uzun tutulması ve uzun bir saç boyuna sahip olunması bu saç kesimini kare yüz şekli olanlar için mükemmel yapıyor. Katların dışa doğru hacim kazandırılmış olması, kare yüzün keskin hatlarını yumuşatır.

3 2017 yaz saç kesimleri trendleri_mini

5- İnce Katlı Uzun Saç Kesimleri :

Pek çok saç tipine ve yüz şekline uygun olacak bir saç kesimi. Bir önceki uzun katlı saç kesiminden farkı, burada katların daha yüze yakın yerden başlamış ve saçların inceltilmiş olması. Ayrıca katlar, katlar yüzü çerçeveliyor.

Kalın saç teline sahip, yuvarlak yüz şekline sahip olanlara çokça önerilen bir saç kesimidir. Çünkü kesim, yüzü uzatır ve yüz şeklini daraltır.

4 2017 yaz saç kesimleri trendleri_mini

7 uzun katli sac modelleri 2017 sac modası 2017 sac modelleri_mini

Pek çok kadın gerektiğinde savurabilmek, daha havalı görünmek veya sadece kendini daha iyi hissettiği için uzun saçlara sahip olmak ister. Saçların sönük ve bakımsız görünmemesi için de uzun saçlar için katlı kesimler önerilir. İşte, uzun saçlara hareket ve hacim katacak katlı kesim fikirlerinin yer aldığı–> uzun katlı saç modelleri esraninportresi.com’da

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here