2016 Sonbahar Dekorasyon Trendleri

0
380

Yaz geri kaldığına göre kıyafetler de olduğu gibi evi de sonbahara uygun hale getirmek gerekiyor. Çarpıcı aksesuarların, parlak metalik dekorların, mat siyahların yanında soft pastel renklerin de yer aldığı 2016 sonbahar dekorasyon trendleri göz atın ve sonbahar temizliği sonrası ev dekorasyonunda değişiklikler yapın.

Yaz geride kalmaya başladığında da her mevsim geçişinde yaptığımız gibi evde de başlar detaylı temizlik. Ardından da mevsime uygun ev dekorasyonu ögeleri yavaş yavaş yerlerini almaya başlar. İşte bunu yaparken aynı zamanda evinize yenilik katacak küçük dekorasyon değişiklikleri de yapmayı planlıyorsanız 2016 sonbahar dekorasyon trendleri detayları neler mutlaka göz atın derim. Sonbaharın çağrıştırdığı sofistike dokunuşlar, modern ögeler ile bir arada bu sezon. Çarpıcı aksesuarların, parlak metalik dekorların, mat siyahların yanında soft pastel renklerin yer aldığı dekorasyon trendleri herkese hitab eden seçenekler sunuyor. Eğer ev dekorasyonunda desenlerde, renklerde farklı alternatifleri denemeyi düşünüyorsanız bu yıl bunu yapabilirsiniz. Haydi uzatmadan gelin 2016 sonbahar dekorasyon trendleri detaylarına göz atalım.

2016 Sonbahar Dekorasyon Trendleri

1- Kat kat kilimler :

Giysi trendlerinden ilham alan bir dekorasyon trendi ile karşı karşıyayız diyebiliriz. Çünkü sonbahar ruhuna uygun olarak kıyafet seçimlerinde kat kat giyinmeyi tercih ediyoruz. Ayrıca bu yıl elbiselerin içine boğazlı kazak giyme gibi kat kat giyime trendi daha çok popüler. ev dekorasyonu içinde bunu kilimler, halılar üzerinden uygulanıyor. Yaz başında halıları kaldırıp kilimleri serdik. Şimdi tam tersini yapmak yerine oturma odasında iki klimi üst üste koyarak kat kat kilim trendine adapte oluyoruz. Kilimlerinden soğuk kış aylarında dahi vazgeçemeyen biri olarak bu trende bayıldım. Kilimleri üst üste koyarken bir düzen de takip etmeniz gerekmiyor üstelik. Öylesine odanın ortasına atılmış gibi görünmesi daha makbul!

1 sonbahar dekorasyon trendleri_mini

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here