İlkbahar için Pratik Saç Modelleri

Saç örgüleri, saç bantları, eşarplar kullanılarak yapılan saç modelleri veya birbirinden farklı saç aksesuarlarının kullanıldığı saç stilleri... Bunlar, bahar ayları söz konusu olduğundan ilk akla gelenlerdir. Peki hem bahara uygun hem de 5 dakikada yapabileceğiniz saç modelleri neler olabilir? İşte saç trendleri ile öne çıkan İlkbahar için Pratik Saç Modelleri esraninportresi'nde

0
1733

Saç örgüleri, saç bantları, eşarplar kullanılarak yapılan saç modelleri veya birbirinden farklı saç aksesuarlarının kullanıldığı saç stilleri… Bunlar, bahar ayları söz konusu olduğundan ilk akla gelenlerdir. Peki hem bahara uygun hem de 5 dakikada yapabileceğiniz saç modelleri neler olabilir? İşte saç trendleri ile öne çıkan İlkbahar için Pratik Saç Modelleri esraninportresi’nde

Özellikle sabahları çok erken kalkmak zorunda olanlar için saatin erteleme düğmesi, uykulu gözlerle en büyük dost olur insana. Durulabilecek son raddeye kadar beklenir, şartlar zorlanır. Kalınca da, eğer akşamdan hazırlanmadıysa, ele gelen ilk kıyafetler üste geçirilir. Buraya kadar olan kısım benim en kolay geçtiğim zamanlar. Taa ki saçlarımı şekle sokma aşamasına gelene kadar.. Oldukça inatçı saçlarımda olduğundan, onlara biraz vakit ayırmak durumunda kalıyorum ama 5 dakikadan fazla da zamanım yok. İşte benim ihtiyacım olan genelde 5 dakikada yapabileceğim türden saç modelleri olduğundan, sizlerle de hep böylesi pratik saç modelleri paylaşmaya çalışıyorum. Zaten siteyi düzenli takip edebiliyorsanız, anlamışsınızdır. 

Diğer yandan malumunuz bir süredir, ilkbaharı çooook özleyen ben, soğuk günleri adeta umursamayarak sizlerle baharı çağıran yazılar paylaşıyorum. İşte bahar özlemim ile pratik saç modellerine olan ilgimi birleştirip, sizlere ilkbahar için pratik saç modelleri hazırladım. Bunun bir başlangıç olduğunu, ilkbahar ve özellikle de yaza dair yapımı kolay saç modelleri örnekleri paylaşmaya devam edeceğim. Gelin ilk saç modeli ile başlayalım.

İlkbahar için Pratik Saç Modelleri

1- Örgülü, ensede topuz saç modeli

5 dakikada yapılabilecek saç modelleri_mini

  • Oldukça beğendiğim, saçlarım daha uzunken yaptığım bir model bu.
  • Önce saçlarının iki yanından, önlerden, ikişer tutam halinde örüp, arka tarafta birleştiriyorsunuz.
  • Ardından allta kalan saçları topladığınız örgünün içinde geçiriyorsunuz. Bazı saçlar çıkma eğilimden bulunmasın diye, tel tokalar ile sabitlemeyi unutmayın. Yapımı oldukça kolay, pratik saç modelleri içinde sayılabilecek bir model olduğunu düşünüyorum.

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here