2016 Pastel Saç Renkleri

0
1835

Mavi saç rengi, pembe saç rengi, yeşil saç rengi, gökkuşağı saç rengi veya pastel saç renkleri... İşte 2015 ve elbette 2016 yılına adeta damga vuran pastel saç renkleri nasıl boyanır ve bakımı nasıl yapılır? İşte renkli saç boyaları hakkında bilmeniz gerekenler…

Pastel saç renkleri uzunca bir süredir en trend saç renklerinden biri. Yurt dışında ciddi bir popülerlik kazanmasıyla birlikte Türkiye sıçrayan pastel saç rengi trendi, başlarda garipsenmiş olsa da özellikle gençler tarafından oldukça kısa zamanda benimsendi. Benimsenmenin hemen ardından da pastel saç renklerini farklı olarak nasıl kullanırız sorusu gelip yerleşti.

2015 yılında popüler olan pastel saç renkleri başlarda tek renk olarak aslında uygulanıyordu. Yani pembe, mavi, yeşil gibi canlı renklerle boyanan saçlar yıkandıkça açılıyor ve daha pastel tonlarına geçiş yapılıyor. 2016 saç renkleri trendlerindeyse durum biraz daha gelişti, değişti. Artık rengarenk saçlar ve pastel saç renklerinde ombre saçlar sezonun en popüler saç modelleri. Bu kadar popüler olmasında ünlülerin de bu saç renklerini denemesinin ciddi bir payı var elbette. Ünlülerden veya bir başka yerden bu saç renklerini görüyor, denemek konusunu iyiden iyiye düşünüyorsanız bu yazıyı okumaya devam edin. Burada sizin için pastel saç renkleri nasıl elde edilir, nasıl bakımı yapılır gibi detaylara yer vermeye çalışacağım. Ayrıca ilerleyen sayfalarda da göreceğiniz galeri butonuna tıklayarak size ilham verecek, birbirinden farklı pastel saç renkleri içeren galerimizi gezebilirsiniz.

2016 pastel saç renkleri 23_mini

Aslında gri saç renkleri ve modelleri ile ayak seslerini duyuran bir saç rengi trendinden bahsediyoruz. Dolayısıyla eğer gri saç trendini uyguladıysanız ve kullanıyorsanız aslında pastel saç renkleri modasına ayak uydurmanız çok daha kolay olacaktır. Peki pastel saç renkleri nasıl boyanır veya nasıl elde edilir?

Pastel Saç Renkleri Nasıl Yapılır, Saç Rengi Bakımı Nasıl Yapılır?

2016 pastel saç renkleri 12_mini

Pembe, mavi, yeşil, mor gibi renkli saçlar kullanmak cesaret istiyor. Trendin en başında saç tebeşirleri gündemdeydi (hala da var, biliyorsunuz). Bu saç tebeşirleri sayesinde geçici olarak saçlarınızın istediğiniz bölümüne istediğiniz renkleri uygulayabiliyorsunuz. Özellikle saçlarında saç boyası kullanarak kalıcı bir renklendirme istemeyen gençlerin en favori ürünü haline geldiğini söyleyebilirim.

Geçici yöntemler sadece bu tebeşirlerle de sınırlı değil. Geçici saç boyası spreyleri, geçici saç boyaları da, pek çok markaya ait olmak üzere, piyasada bulmanız mümkün. Bu geçici yöntemleri koyu renk saçlara da açık renk saçlara da uygulayabilirsiniz. Ancak alacağınız sonuçlar farklı olabilmektedir. Sarı ve açık tonlarda renkler çok daha net ve belirgin görünüyor.

Peki pastel saç renkleri ile hangi saç modelleri, hangi değişik saç renkleri yapılabilir?

galeri_icon_mini

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here