2017 Pronovias Gelinlik Modelleri

0
654

A kesim, prenses, balık, düz kesim, straplez ve kısa gelinlik modelleri… 2017 Pronovias gelinlik modelleri koleksiyonu içerisinde klasik sade modellerden volanlı, fırfırlı göz alıcı modellere kadar pek çok farklı alternatifi bulabilirsiniz. İşte, zarif ve şık Pronovias gelinlik modelleri koleksiyonu esraninportresi.com’da

Bizler 2016 yılında olsak da moda sektörü çoktan 2017 koleksiyonları görücüye çıkarmaya başladı bile. Bunlardan biri de pek çok gelin adayının hayallerini süsleyen, gem gelinlikler hem de abiye elbise modelleri ile hemen herkesin bildiği Pronovias. Pronovias 2017 gelinlik modelleri koleksiyonu bir yanda sadeliği, sunarken bir yandan da dramatik, taşlar ve aplikelerle detaylandırılmış abartılı modelleri de sunuyor. Aynı gelinlik koleksiyonu içerisinde A kesim gelinlik modelleri de var, balık gelinlik modelleri de, prenses model gelinlik modelleri de. İşte 2017 gelinlik trendlerini belirleyen 2017 Pronovias Gelinlik Modelleri Koleksiyonu

2017 Pronovias Gelinlik Modelleri

1- Krep, Taş veya Tül Detaylı Gelinlik Modelleri

Vücudu zarif ve şık bir şekilde saran kumaş üstüne işlenmiş taşlar veya danteller… Açıkçası Pronovias denildiği zaman akla gelen klasik gelinlik kesimlerinden biri. Bir kadını şık, çekici ve zarif gösteren kıskanılası modeller…

1 2017 Pronovias gelinlik modelleri

2- Yakası Gipür Bohem Tarz Gelinlik Modelleri

Gipür ile detaylandırılmış V yaka gelinlik modelleri A kesim etek ile birleştirilerek Bohem stil elbiselerden esinlenilmiş gelinlik modellerinden biri.

3- Straplez Gelinlik Modelleri

Düşük omuz trendi ile straplez elbiselerin mükemmel, modern yorumu denilebilir aslında. Dantelin eşlik ettiği yaka detayı ve bel vurgusu gelinliği daha eşsiz yaptığı gibi saf ve zerafette katmış bana kalırsa.

3 2017 Pronovias gelinlik modelleri

4- Kabarık Etekli, A Kesim Gelinlik Modelleri

Sanıyorum 2016 ve 2017 modasına tam anlamıyla damga vuracak modeller, kabarık etekli, cepli A kesim etekler. Bu sadece gelinlik modelleri için değil abiye elbise modelleri için de geçerli.

5- Kısa Gelinlik Modelleri

İşte en sevdiğim modellere sıra geldi. 1950’ler ve 1960’ların izleirni taşıyan vintage gelinlik modelleri yılın en favori gelinlikleri bana kalırsa. Günlük elbise modelleri içerisinde de izini gördüğümüz kabarık etekli midi kesimler, gelinlik olarak tasarlandığı zaman tatlı ve oldukça kadınsı bir tavır yaratıyor.

11 2017 Pronovias gelinlik modelleri

2017 Pronovias Gelinlik Modelleri Koleksiyonu elbette bunlar sınırlı değil. 2017 Pronovias Gelinlik Modelleri Koleksiyonu içerisinde olan diğer modelleri görmek için galeriye tıklayabilirsiniz.

galeri_icon_mini

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here