Ralph Lauren 2015 İlkbahar Koleksiyonu

0
319

Moda dünyasında öncü markalardan biri olan, Ralph Lauren 2015 İlkbahar Koleksiyonu geçtiğimiz günlerde görücüye çıkardı. 2014 sonbaharına havaların da ayak uydurmaya başladığı şu günlerde moda bir kaç adım önden gidiyor. Bunun dışında Marc Jacobs, Boss,Calvin Klein gibi markalar da 2015 İlkbahar koleksiyonlarını çıkarttılar. Gelin biz şimdi Ralph Lauren 2015 İlkbahar koleksiyonuna bir bakalım.

2015 İlkbahar

Ralph Lauren 2015 İlkbahar

Görünen o ki renklerle dansımız 2015 yılında da devam edecek. Özellikle devam eden neon trendini görüyoruz koleksiyonlarında. Bazen aksesuarları da işin içine dahil ederek baştan ayağa aynı rengi kullanmış.

Ralph Lauren 2015 İlkbahar

Ralph Lauren 2015 İlkbahar

Bazen de sadece tek bir parça da kullanmayı tercih etmiş. Yani devam eden monochromatic akımı her yönüyle görünüyor. Diğer yandan asker yeşili ve toprak tonları koleksiyonunda kullandığı ana renklerden.

Ralph Lauren 2015 İlkbahar

Ralph Lauren 2015 İlkbahar

Koleksiyonun bazı parçalarında sanırım gerçekten Indiana Jones filmlerinden ilham almış olsa gerek. Renk, kumaş seçimleri tam bir western filmi kahramanlarını andırıyor. Bunların arasına aynı rengin farklı tonlarında parlak kumaşlardan yapılmış tasarımlar eklenmiş.

Ralph Lauren 2015 İlkbahar

Ralph Lauren 2015 İlkbahar

Kalın kemerler, kısa pantolonlar da koleksiyonda göz çarpanlar. Ayrıca bu western rengini gece elbiselerine uçuşan kumaşlarla başarıyla adapte etmiş.

2015 İlkbahar

2015 İlkbahar

Renklerden bahsetmişken siyah ve beyaz olmadan olmazdı.Çok asil kullanılan bu iki renkle hazırlanan tasarımlar sofistike bir tarz ve zarafet sunuyor. Baştan ayağa tek renk kullanıldığında takılar mutlaka renkli, büyük ve hareketli. Dahası asimetrik kesimler, kısa üstler ve tulumlar da önümüzdeki 2015 İlkbahar sezonu için dikkat çekenler.

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here