ELIE SAAB 2014 SONBAHAR KOLEKSİYONU

0
299

Lübnan asıllı modacı ELIE SAAB ‘ın tasarımları çoğu zaman birçok ünlü markayı geride bırakıyor. Onu diğerlerinden ayıran özelliklerinden bir tanesi gerçekten couture yapıyor olması. Öyle ki, o Fransız Haute Couture Federasyonu’nun ‘in’ listesine girebilen 13 tasarımcıdan biri. Çünkü federasyon, Fransız markaları haricindekilere oldukça kapalı. Ben de herkes gibi onun tasarımlarını takip etmekten büyük zevk alıyorum. Sizinle de bu sebepten Sonbahar 2014 koleksiyonundan birkaç parçayı paylaşmak istiyorum.

1K

Elie Saab genelde pastel tonları ve düz renkleri tercih ediyor ki bu onu diğerlerinden ayıran özelliklerinden bir tanesi. Bu koleksiyonunda da kullandığı bordolar, zümrüt yeşilleri ve toprak tonları onun bu çizgisinin bozmadığını gösteriyor. Bence yine hoş bir koleksiyon ortaya çıkmış

8K

6K

Ben özellikle yeşilin bu tonunu çok seviyorum. Seçtiği renkler bence ayrı bir övgüyü hak ediyor. Ayrıca her daim kullandığı danteller, tüller, pullar ve boncukları yine görüyoruz koleksiyonunda. 

3K

Düz renklerin dışında kullandığı bu çiçek desenli tasarımlarda oldukça zarifler.

4K

7K

Masalsı bir görünümü olan tasarımlarının herkes tarafından beğenilmesi gerçekten kaçınılmaz. Bence ılımlı bir tarzda, oldukça sofistike kıyafetler hazırlamış. Parıltılar ve işlemelerde çekici bir cazibe yaratıyor. Parıltıların yanında kullandığı dantel gömlekler ve nakışlar, kadınların kendisini daha değerli hissettirecek türden.

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here