2016 Yaz Kot Etek Modelleri

0
1003

2016 etek modelleri içerisinde öne çıkanların arasında kot etek modelleri de yer alıyor. İşte, mini, midi, kalem, A kesim gibi klasik modellerin yanında, önden düğmeli, dantelli formların da yer aldığı 2016 yaz kot etek modelleri modası esraninportresi.com’da

Kot etek modelleri bir süredir kaybettiği popülerliği 2016 yaz modası ile birlikte muhteşem bir şekilde geri kazanıyor diyebilirim. Yaz sıcaklarında kot pantolonları rafa kaldırıp, yerine kot etekler koyma vakti geldi bu yüzden. Üstelik o kadar fazla etek kesimi, rengi veya aksesuar alternatifleriyle geri dönüyorlar ki içlerinden seçim yapma yapmakta zorlanacaksınız. Kot aslında çok yönlü ve kişiselleştirilebilir bir kumaş olduğundan moda içerisinde her zaman var olacak ki bunun en güzel örneklerini bu 2016 yaz kot etek modelleri trendlerini içeren yazıda göreceksiniz. Karar vermekte zorlanacağınız kot etekleri ve detaylarını aktarmaya hızla başlıyorum.

2016 Yaz Kot Etek Modelleri

1- Aplikeli Kot Etek Modelleri

2016 yaz etek modası içerisinde en popüler olacak yeni moda kot etek modellerinden biri tam olarak bunlar diyebilirim. Uzunca bir süredir etkisi aldığında olduğumuz işlemelerin, motiflerin kot eteklere yansımayacağını düşünüyorsanız yanılıyorsunuz. Özellikle zaten sahip olduğunuz düz kot eteklerin üzerine ekleyeceğiniz armalar, broşlar, nakışlı işlemeler, kristaller, payetler, boncuklar ile 2016 yaz kot etek modasına hızlıca dahil olabilirsiniz.

1 2016 yaz kot etek modelleri trendleri_mini

2- Dantelli Kot Etek Modelleri

Dantelin hemen her kıyafete kattığı romantik görünümü, feminen duruşunu ve dolayısıyla kadın modası içerisindeki önemini hepimiz iyi biliyoruz. Eğer kot eteğin daha romantik, kadınsı ve zarif görünmesini istiyorsanız tercihinizi bu dantelli kot etek modellerinden yana kullanabilirsiniz. Böyle dantelli kot eteklerinizi yine yaz modası fırfırlı bluzlar ve bir çift sandalet ile kolaylıkla kombinleyebilirsiniz.

2 islemeli dantelli kot etek modelleri_mini

3- Önden Çapraz Bağcıklı Kot Etek Modelleri

Yakası çapraz bağcıklı bluzlar ile başlayan trend, kot etekler üzerinde devam ediyor. 2016 kot etek modası içinde özellikle denizci temasından da etkilenerek halat iplerinin kullanıldığı kot etekler var.

3 onden bagcıkli kot etek modelleri_mini

4- Önden Düğmeli Kot Etek Modelleri

Bu kadar dikkat çeken detayların yer aldığı kot etekler bana göre değil, diyorsanız önden düğmeli kot etek modellerini düşünebilirsiniz. Açıkçası 2016 kot etek modasında oldukça elegan modellerden biri. Diğer yandan aslında iki ayrı stil oluşturmanız için de iyi bir seçenek. İsterseniz bir kaç düğmesini açarak bir yırtmaçlı kot eteğe de sahip olabilirsiniz.

5- A Kesim Kot Etek Modelleri

Aslında önden düğmeli kot eteklerde de dikkat çeken ayrıntılardan biri etek kesiminin A kesim olmasıdır. 1960’ların en popüler modellerinden biri olan A kesim etekler, özellikle eskitilmiş görünümleri varsa vintage stil oluşturmanıza da yardımcı olur. Bu modelleri espadriller ile kombinleyerek rahat, topuklu ayakkabılar ile gece için şık bir stil de oluşturabilirsiniz.

4 onden dugmeli kot etek modelleri_mini

6- Yüksek Bel Kot Etek Modelleri

Bacak boyu kısa olanlar için en iyi moda kurallarından biri aslında yüksek bel giymek. 60’lar ve 70’ler modası ile geçtiğimiz yıl hayatımıza giren yüksek bel kot pantolonlar 2016 yaz modası ile birlikte yerini yüksek bel kot etek modellerine bırakıyor. Eğer yüksek bel mini kot etek tercih ederseniz bacak boyu daha uzun görünecektir.

5 yuksek belli kot etek modelleri_mini

7- Yırtık Kot Etek Modelleri

Bunu okurken bazıları yırtık kot pantolon modellerinden sıkılmıştık ve tam bitti derken başımıza bir de etekleri çıktı diye düşünüyor olabilir. Yırtıkları da daha çok yüksek bel kalem kot etekler üzerinde göreceğiz. Bundan bir kaç yıl önce diz boyu kalem kot etekler çok modaydı. Eğer o zamanlardan kalan bir kot eteğiniz varsa üzerine bir kaç kesik atarak 2016 yaz modasına kolaylıkla ayak uydurabilirsiniz.

Peki kot üzerine kesikler ve yırtıklar nasıl yapabilirim diyorsanız, daha önce hazırladığım yazıdaki yöntemleri incelemenizi öneririm—> Yırtık kot nasıl yapılır?

6 yirtik etek modelleri_mini

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here