2017 Modası Kazak Modelleri

0
2270

2017 Modası Kazak Modelleri

6- Omuzları Açıkta Bırakan Kazaklar :

İster straplez formda olsun, ister omuzları pencereli, ister düşük omuz modeller…. Bir kaç sezondur devam eden açık omuz modası bu kış da devam ediyor. Yani nasıl olduğunun pek önemi yok yeter ki omuz dekoltesi olsun…

7- Pembe Renk Kazaklar :

2016 ve tabii özellikle 2017 kazak modası içerisinde öne çıkan renklerden biri pembe. Özellikle de pastel pembe kazaklar blogger’lar tarafından da en çok kullanılan parçalardan.

5 2017 modasi kazak modelleri kadin kazak_mini

8- Pastel Renk Kazaklar :

Farklı kesim ve detaylara sahip olsalar da şimdiye kadar paylaştığım kazak modelleri fikirlerinden de anlayacağınız üzere 2017 kış modası içerisinde pastel renk kazakların ayrı bir önemi var.

6 2017 modasi kazak modelleri kadin kazak_mini

9- Metalik Renk Kazaklar :

Daha ışıltı görünümleri olan metalik renkleri kombinlerimizde kullanmaya artık alıştık. Her ne kadar ayakkabılar, pileli etekler derken metalik renk kullanımını son zamanlarda abartmış olsak da şık kazak stili oluşturmak istiyorsanız metalik renk kazakları mutlaka ihtimaller arasına almalısınız.

Aslında bu gruba payet ve pul detaylara sahip kazakları da eklemeliyiz. Çünkü onlar da tıpkı metalik renkler gibi sadece günlük kullanabileceğimizi düşündüğümüz kazakları şıklaştıran detaylar.

7 2017 modasi kazak modelleri kadin kazak_mini

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here