2014/15 SONBAHAR-KIŞ KOTON KOLEKSİYONU

0
482

Türkiye de takip etmeyi sevdiğim markalardan biridir. Günlük kıyafetlerdeki çeşitliliğinin yanında, çalışan kadınlar da çabasız şıklık sağlayacak kıyafetleri rahatlıkla bulabiliyor. Tabii son yıllarda gece kıyafetlerinde de öne çıkar durumda. Ayrıca son trendleri bütçeyi sarsmadan Koton’dan almakta mümkün oluyor çoğu zaman. İşte bu sebepten her yıl Koton’nun koleksiyonunu merakla bekliyorum. diyebilirim.

Haydi 2014/15 Sonbahar-Kış sezonu için hazırladıklarına bir bakalım.

KOTON

Tüm diğer markalarda olduğu gibi maskülen çizgiler koleksiyona da girmiş durumda. Bol yada ispanyol paça kışlık pantolonlarda maskülen stilin tamamlayıcıları.

KOTON

KOTON

Blazer cekeler, büyük beden görünümlü :) kabanlar koleksiyonun diğer ana parçaları

KOTON

KOTON

OLE-KOTON
OLE

2014/15 sezonunda koleksiyonda aslında 60’lar-70’ler ve 90’lardan esintiler ve feminen parçalarda görmek mümkün. Bohem tarzı yansıtan saç bantları, şapkalar, etnik desenler, püsküller, ponponlar, deriler. Tabii bir de önümüzdeki sezonda ayağımızdan çıkarmayacağımız kovboy ve asker botları

OLE-KOTON
OLE

Koleksiyona baktığınızda hakim renklerin gri, mavi, haki, sarı, toprak, karamel olduğunu görüyoruz. Gözü yormayan, dinlendirici, sakin renkler.

Bence Koleksiyon, bu sezonda da almayı çok isteyeceğimiz, hatta giydikten sonra da çıkartmak istemeyeceğimiz, rahat, şık, son trend parçalarla karşımıza çıkmış görünüyor.

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here