2017-2018 Kış Saç Kesimleri

0
3365

Shag saç kesimi, küt saç kesimleri, bob veya lob saç modelleri veya kahküllü kıvırcık saçlar… Kısa saç modellerinin yanı sıra uzun saç kesimlerinin de yer aldığı, 2017 Sonbahar-Kış  aylarında öne çıkan saç kesimleri derledik. İşte yeni moda 2017 Sonbahar-Kış saç kesimleri esraninportresi’nde.

Her mevsim geçişi aslında bir temizlik, yenilik fırsatıdır. Sadece evimizi gelecek mevsime hazırlamakla kalmaz, kendimizi de bedenen ve ruhen bu yeni mevsime hazırlamamız gerekir. Değişecek kıyafet seçimlerinin yanı sıra, kullandığımız cilt ve makyaj ürünleri de havaya bağlı olarak değişir. Bunların yanına yeni bir görünümü de koyduğunuz zaman baştan ayağa taze bir başlangıç yapmış olursunuz. Tüm bu sebeplerden aslında bu sıralar sonbahar sezonunda bizi bekleyen yeniliklerden, yeni moda kıyafetlerden, dekorasyon trendlerinden ve saç renklerinden sıklıkla bahsediyorum bu aralar. Şimdiye sıra geldi en çok merak ettiğimiz konulardan biri olan saç kesimlerine… Kıvırcık saçlara hitap eden saç kesimi yanı sıra uzun veya kısa saç kesimleri de yer alıyor, 2017-2018 Kış  saç kesimleri trendleri içerisinde.

0 2016 sonbahar sac kesimleri_mini

Yaz mevsiminde uzun saçlı olmak moda gibi bir durum oluşuyor. Güneş ışınlarıyla saç rengi doğal olarak açılan saçların plajda ahenkle dalgalanma potansiyeli ve de at kuyruğu ile uzun saçlara anında bulunabilen çözümler kuşkusuz bunun en önemli sebeplerinden. Sonbahar keskin bir değişim mevsimi olmasa da değişimler için ani kararlar vermek yerine yumuşak geçiş isteyenler için mükemmel bir mevsimdir. Nasıl ki sonbaharda yaz elbiselerinizi hemen dolapların en arkasına atamazsanız, saçınızı da sonbahar diye birden kısacık kestirmeyeceksiniz elbette. Ancak saçlar uygulanacak küçük kesim farklılıklarıyla saçlarınızın uzunluğunu korurken yeni bir saç modeline de sahip olabilirsiniz.

2017 Sonbahar-Kış Saç Kesimleri

1 sonbahar sac kesimleri kut sac modelleri_mini

1- Küt Saç Kesimleri :

Biz çoğu zaman katlı kesimleri uzun veya kısa saç fark etmeksizin tercih ediyoruz. Ancak bu yıl tam küt saçlar oldukça popüler. Uzun saçlara sahipseniz ve birden kulak hizasındaki kısa küt saçlara geçiş yapmayı riskli buluyorsanız omuz hizasındaki boylarıyla küt lob saç kesimleri de oldukça modern bir görünüm katıyor kadınlara. Bunun yanında keskin bir hattı olan tek boy kısa küt bob saç kesimlerinin de ciddi bir popüleritesi olduğunu eklemeliyim.

Biz kadınların küt saçları tercih etmeme sebeplerimizden en önemlisi aslında, küt saç modeli hangi yüz tipine gider sorusunun tam cevabını bilmememiz ve daha doğrusu bir uzman bakış açısıyla doğru cevaptan emin olamamız.  Unutmamak gerekir ki doğru yüz tipine doğru kesim uygulandığında çok farklı bir görünüme kavuşursunuz. Saçımızı kestirmek gibi radikal bir karardan önce, küt saç modelinin hangi yüz tipine uygun olduğunu bilmek ve bize yakışıp yakışmayacağından emin olmamız gereklidir. Aksi takdirde mutsuz olup, kendimizi saçı uzatmak için çıt çıt taktırırken veya aktarlarda hızlı saç uzatan çözümlere ulaşmaya çalışırken bulabiliriz.

2 sonbahar sac kesimleri kut sac modelleri_mini

3 sonbahar sac kesimleri kut sac modelleri_mini

Bob kesim saç modelleri, lob kesim saç modelleri, asimetrik bob saç modelleri, kaküllü küt saç kesimleri, retro küt saç kesimleri olarak farklı isimler almış olsa da, işin en nihayetinde hepsinin temelinde küt saç modelleri yatıyor. İşte, birbirinden farklı —> küt saç modelleri

Saçlarına fazla vakit ayıramayan kadınların basit ve kullanışlı olmasından vazgeçemediği kısa saç modelleri 2016 yılının da en popüler saç kesimlerinden.




 

Damga vuracak kısa saç kesimleri ve en moda saç modelleri–> kisa bob sac modelleri

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here