2016 İlkbahar için Kombin Önerileri

0
688

Havalar bir güneşli bir yağmurlu ilerlese de Mart ayı ile birlikte aslında baharın gelişini de karşıladık aslında. Bu yüzden daha kalın montlar yakın zamanda dolaplara kaldırılacak yerini de ince kumaşlı ceketler, trençkotlar alacak. Bu yüzden sizler için trendlerden yola çıkarak 2016 ilkbahar için kombin önerileri hazırladım.

New York, Londra gibi moda haftaları bir bir geride kalıyor. Moda haftaları süresince aslında gelecek sezonlara ait moda ve trendleri öğrenme şansımız oluyor. İşte bu trendlerden yola çıkarak 2016 ilkbahar sezonunda hangi parçalar, hangi renkler veya hangi kombinler daha popüler olacak inceleyelim istiyorum. Biliyorsunuz ki zaman zaman sizlerle bunları paylaşıyorum. 2016 ilkbahar trendleri sadece bu yazıda örneklendireceğim kombinler ile de sınırlı değil elbette. İlerleyen günlerde daha çok kombin önerisi paylaşacağımı da şimdiden bilmenizi istiyorum.

2015 yaz sezonundan beri kıyafetlerde dikkat çeken detaylardan biri omuz dekolteleriydi. İlkbahar-yaz aylarında daha çok straplez formlu üstler ile omuz dekolteleri devam ederken 2016 sonbahar sezonuyla birlikte sadece tek omuzu açıkta bırakan üstler ağır basacak gibi duruyor. Kısacası geçen sezondan edindiğiniz, böylesi romantik, omuzları açıkta bırakan bluzlarınız, elbiseleriniz varsa ilkbahar ve yaz sezonunda da giymeye rahatlıkla devam edebilirsiniz.

1 2016 bahar trendleri_mini

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here