2017 Yeni Moda Bot-Çizme Modelleri

Halen kış için yeni bot-çizme almamış olanlar veya ayakkabı dolabına yeni moda bir tane eklemek isteyenler için kadife kısa botlar, süet diz üstü çizmeler, rugan sivri burun stiletto botlar ve daha fazlası... İşte, markaların son koleksiyonlarını da referans alarak derlenen yeni moda bot-çizme modelleri esraninportresi.com'da

0
1089

Halen kış için yeni bot-çizme almamış olanlar veya ayakkabı dolabına yeni moda bir tane eklemek isteyenler için kadife kısa botlar, süet diz üstü çizmeler, rugan sivri burun stiletto botlar ve daha fazlası… İşte, markaların son koleksiyonlarını da referans alarak derlenen 2017 yeni moda bot-çizme modelleri esraninportresi.com’da

Son bir iki haftadır aslına tam olarak soğuk hava ve kış aylarıyla gerçekten karşı karşıyayız. Aslında kış bir geldi pir geldi denilebilir. Kış aylarına hazırlık amacıya aranızdan çoktan kışlık bot ve çizme alışverişini yapanların olduğunu tahmin ediyorum. Ancak halen kış için kendine yeni bir bot çizme almamış olanlarınız varsa veya ayakkabı dolabına yeni moda bir tane daha eklemek isteyenleriniz varsa yeni moda bot ve çizme modellerini bir araya getirdiğimiz bu yazıya göz atmanızı öneririm. 2016-2017 kış modasında öne çıkan bu son moda bu bot-çizme modelleri içinde pek çoğunun önümüzdeki bir kaç yıl daha popülerliğini koruyacağını da düşünürsek burada yer alan pek çok model için uzun süreli bir yatırım olarak da bakılabilir. İşte, markaların son koleksiyonlarını da referans alarak derlediğimiz yeni moda bot ve çizme modelleri esraninportresi.com’da

Yeni moda bot ve çizmeler için başlangıç itibariyle söyleyebileceğim en önemli şey, tek başlarına birer yıldız oldukları. Yani kombinlerin yıldız parçası olarak bu bot ve çizmeleri kabul ederek kolaylıkla göz alıcı stiller yaratabilirsiniz.

2017 Yeni Moda Bot-Çizme Modelleri

1- Kadife Bot ve Çizmeler :

Kadife kumaşlar çok uzun yıllar geri planda kalmıştı. 2016 sonu ve 2017 başı itibariyle de tam anlamıyla altın sezonu yaşıyorlar. Ancak kadife kumaşların özellikle bir kıyafet olarak kullanımı zordur. Özellikle de zayıf görünmek istiyorsanız. Zira kumaşın yapısı gereği vücudunuzu daha kalın gösterecektir. Bu nedenle benim kadife moda olduğundan beri hep söylediğim kadifeyi aksesuarlarda kullanmaktadır.

1 2017 yeni moda bot cizme modelleri_mini

Çanta, kolye, saç bandı derken en göz alıcı olanı kuşkusuz kadife botlar veya kadife çizmeler. Ancak kadife çizmeler konusunda uyarıyorum. Kafide kumaş tüm bacağınızı saracağından bacaklarınızı daha kalın gösterebilir. Bu yüzden kesinlikle tercihinizi kadife botlardan yana kullanın.

Özellikle de lacivert, bordo, füme veya toprak tonlarında bir kadife bot alırsanız hemen her kıyafetinizle kullanabilirsiniz.

Kadife kumaşlar ve kadife kıyafetlerle ilgili ilk izlenim kuşkusuz zengin duruşu! Kadife nasıl giyilir, kadife kıyafetleri kullanırken nelere dikkat etmek gerekir, yeni moda kadife kıyafet ve aksesuar seçenekleri neler ve en önemlisi kadife nasıl kombinlenebilir? İşte, sonbahar-kış kadife trendi detayları

2017 Yeni Moda Bot-Çizme Modelleri

2- Rugan Bot ve Çizmeler :

Rugan tek başına çok gösterişli bir materyal olduğundan herkesin çok kullanmayı tercih ettiği bir bot-çizme modeli değildi. “di” diyorum çünkü bu kış sezonunda çok fazla rugan bot göreceğiz. Sadece siyah rugan olarak da düşünmeyin ve ufkunuzu-gardırobonuzu başka renk rugan ayakkabılara da açın derim.

3- Farklı Topuk Modelleri

Aslında 2016 yaz ayları itibariyle sıra dışı topuk modelleri ile göze çarpan ayakkabılar ile karşılaşmaya başlamıştık. Bu moda bot ve çizmelere de sıçradı diyebiliriz. Şeffaf topuklar, farklı renklerde topuklar, mermer topuklar, inciler-taşlarla süslü topuklar, metalik topuklar…. Seçenek oldukça fazla aslında. Bu tip topuklarda genellikle kalın kısa topukların çalışıldığı da göze çarpıyor.

2 2017 yeni moda bot cizme modelleri_mini

4- Vahşi Hayvan Baskılı Botlar :

Leopar desen veya yılan derisi deseni gibi vahşi hayvan baskılı botlar için de oldukça popüler olduklarını söylemek gerek. Bu tip desenler fazla klasik veya feminen bulunsa da özellikle maskülen kombinler veya günlük kombinlerin star parçası olmaya adaylar. Bu desenlerin olduğu botlarda da odağı botlara çekebilmek için kombinin kalanını mümkün olduğunca sade tutmaya özen gösterin.

4 2017 yeni moda bot cizme modelleri_mini

2017 Yeni Moda Bot-Çizme Modelleri

6 2017 yeni moda bot cizme modelleri_mini

5- Bağcıklı Botlar :

Yine yaz aylarında çok sık gördüğümüz ayakkabılardan esinlenerek kış taşınan bir moda daha aslında. Bağcıklı kazaklar filan derken botlara da sıçradı. Bu tip botları tercih ettiğiniz zaman botun üzerinde yeteri kadar hareket olduğundan kombinin kalanında daha sade ve dikkati dağıtmayan parçaları seçmek de fayda var.

6- Loafer Botlar :

En sevdiğiniz markanın en popüler loafer ayakkabısının bot versiyonu… Sevdim mi ben sevmedim açıkçası ama hayranı olanı çok biliyorum

5 2017 yeni moda bot cizme modelleri_mini

2017 Yeni Moda Bot-Çizme Modelleri

7- Metalik Renk Botlar :

Metalikler gibi ışıltılı renkler sadece özel gün ve gecelerde giyilir kuralı çoktan geride kaldı bile. Yeni yıl için gümüşi veya altın bir bota ne dersiniz?

8- Tokalı Botlar :

Bir kaç sezondur hemen her markanın çalıştığı modellerden biri de bu tokalı botlar. Açıkçası yeni moda mı hayır ama halen çok tercih edildiğinden listemizde kendine yer buluyor.

8 2017 yeni moda bot cizme modelleri_mini

9- Çiçek Motifli Botlar :

Desenden ziyade motifler… Kumaşın üzerine ince ince işlenmiş çiçek motifleri botları da süslüyor diyebiliriz. Tıpkı uzun süredir etkisi altında olduğumuz motifli kıyafetler gibi

7 2017 yeni moda bot cizme modelleri_mini

2017 Yeni Moda Bot-Çizme Modelleri

10- Sivri Burun Stiletto Botlar :

Özellikle de bağcıklı modellerden bir tane alın ve dolabınıza ekleyin derim. Modası asla geçmeyecek ve eskitene kadar giyebileceğiniz bot modellerinden biri.

Stiletto bot modelleri_mini

11- Diz üstü Çizmeler :

Kadife, süet veya deri.. Tercihiniz ne olursa olsun diz üstü çizmenin modası asla geçmez. Ancak bacak boyunuz uzun değilse diz üstü çizmeleri giymenizi pek önermem. İlla giymek istiyorum diyorsanız mutlaka topuklu tercih edin derim.

Özellikle de kış aylarının en çok tercih edilen modellerinden biri olan çizmeler bu sene dizüstü boylarda ve çorap tarzı bacağı saran halleriyle daha çok ön plandalar. Diz üstü çizme modelleri esraninportresi.com da–> Sonbahar-kış dizüstü çizme modası

12- Kovboy Çizmeleri :

Mış gibi olanlarını değil gerçeğine çok benzeyen kovboy çizmelerinden bahsediyorum. Baharda dahi çiçekli elbiselerinizin altında kullanabileceğiniz bir model aslında.

Dizüstü çorap çizme

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here