2014/15 SONBAHAR-KIŞ SEZONUNDA SAÇ AKSESUARLARI

0
355

Saçlarımda aksesuarları kullanmayı sevdiğimi, yaptığım araştırmalarla çıkan yazılardan anlamışsınızdır :) Dolayısıyla önümüzdeki 2014/15 Sonbahar-Kış sezonu saç aksesuarları içinde neler olup bitiyor bakmamak olmazdı. Taşlarla süslü gümüşlü,altınlı türlerinden tutunda, tüylü saç bantlarından çeşit çeşit tokalara kadar her şey var önümüzdeki sezon. Bir de tabii unutmadan mümkün olduğunca büyük olanları seçmek makbul :)

AK2

Yinede sizi baştan korkutmak istemiyorum. Zira bir de ünlü tasarımcı Marc Jacobs bile saç aksesuarında 2014/15 saç aksesuarları koleksiyonuna bu küçük, ince bence oldukça şirin saç bantlarını katmış. Özellikle yılın saç örgüleri ile mükemmel bir uyum göstermişler

AK1

Ben daha ufak aksesuar türlerinden devam edeceğim. Bildiğimiz siyah tokalar ve onların benzerlerini sıklıkla kullanıyoruz. Daha çok saçın içinde gizlemeye alışık olduğumuz siyah tokları tamda görünebilecek bir yere takma vaktidir. 

AK3

Bunlar kadar sade olmasını tercih etmezseniz, üstlerinde ufak broş tarzı süslemeleri olan şekillerini tercih edebilirsiniz. Özellikle dağınık haldeki saçınızın önüne bu tokaları takmak favori durumda.

AK4

İşte benim en sevdiklerim.. Fularlar geçtiğimiz yıldan beri oldukça revaçta. Sizlerle saçında fuları nasıl kullanabileceğinize dair birkaç öneriyi daha önceki yazılarda paylaşmıştım. Şuan biraz daha farklı fiyonklarla karşımızdalar. Trend giydiğimiz üstle kombin oluşturacak bir fuları seçip kullanmak. Diğer yandan takılardaki büyük çiçekler modası, saç aksesuarlarına da sıçramış durumda. Tabii bir defileye filan çıkmıyorsanız yukarıdaki gibi hepsini alıp bir arada kullanmayın ama, tek bir tanesini örneğin düz ve tek renk giyindiğiniz bir gün saçınızda kullanabilirsiniz. Böyle bir aksesuarı saçınızda kullandığınızda bence diğer takıları fazla abartmayın.

Bir de taçlar ve tüyler konusu var tabii. Tüyleri özellikle bu yaz görmeye başlasak da etkisini önümüzdeki sezon arttıracak gibi görünüyor. Taçlar da bildiğimiz kral tacı. Ben bu trende biraz daha uzaktan baksam da ileride alışırım belki.

Tüm bunların ünlü markaların defilelerinde kullandıkları koleksiyonlar. Bizlere, önümüzdeki 2014/15 sonbahar-kış sezonunda saç aksesuarları modası için fikir vermesi için paylaşmak istedim.

Yardımcı olmuş olması dileğiyle,

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here