2014-15 SONBAHAR/KIŞ SEZONUNDA NEON TRENDİ

0
267

Bu moda peşimizi bırakacak gibi görünmüyor. 2013 yılında yükselişe başlayan neon renkler bir şekilde önümüzdeki sezonda da kendine yer buluyor. Sadece bu sene biraz daha parlak halleriyle, ayrıntılarda da karşımıza çıkacaklar.. Mercanlar, yeşiller, sarılar, turuncular, pembeler… Gelin önümüzdeki 2014-15 Sonbahar/kış sezonunda bizleri neler bekliyor bakalım.

NK1

Chanel, Balmain, Christopher Kane, Balenciaga, Alexander Wang gibi ünlü tasarımcıların koleksiyonlarında geniş yer bulan neon renkler, 2015 kışına da aynı hızda giriş yapıyor. 

NK2

Daha önce bu renkleri nasıl giymeniz gerektiğine dar bir yazı yazmıştım. O yüzden bu yazıda o konulara girmiyorum. Sizinle markaların ve tasarımcıların renklerle oluşturdukları koleksiyonları ve daha çok sokak modasında nasıl uygulandığını göstermek niyetindeyim.

(resim kaynak : pimood)
(resim kaynak : pimood)

Üzerinizdeki tek bir parçada taşıyabileceğiniz gibi, tüm parçaları aynı renk seçebilirsiniz tabii. Ancak neon renkler oldukça göz alıcı olduğundan tüm parçaları böyle seçmek oldukça riskli de olabilir.

(resim kaynak : fashionisers)
(resim kaynak : fashionisers)

Giambattista Valli, Bottega Veneta, Kenzo, Christian Dior, Alexander Wang and Giorgio Armani gibi büyük markalar örneğin çanta tasarımlarında bu renklere yer vererek bir anlamda bu akıma destek oldular.

Ben neonları aksesuarlarda yada ayakkabı ve çantalarda kullananlardanım. Örneğin baştan aşağı siyah giyip ayakkabı neonlardan sarı yada pembe seçmeyi seviyorum. Yada kolyenizi neonlardan seçerek bu akıma sizde katılabilirsiniz.

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here