2017 Metalik Saç Aksesuarları

0
589

Saç bantları, saç klipsleri, lastikli saç tokaları veya saç tarakları… 2017 saç aksesuarı trendlerinde altın, bronz, gümüş gibi metalik renkler hakim. İşte, 2017 metalik saç aksesuarları trendi ile yapımı kolay saç tokası önerisi esraninportresi’nde.

Aksesuarlar kişinin sahip olduğu stili özgürleştirmenin en kolay ve bana kalırsa mükemmel yoludur. Sahip oldukları çeşitlilik ve alternatif kullanımları yanında çoğu zaman stili daha ileriye taşıyan görünümleri sayesinde hemen herkesin vazgeçilmezi… Aksesuarlar içerisinde kadınların en çok tercih ettikleri saç aksesuarları aslında. Saçların iyi görünmediğini düşündüğü zamanlarda bir kurtarıcı da olacakları için iki kat daha değerlidir, saç aksesuarları.

2016 yılı bitmeden sizle 2017 saç aksesuarı trendleri detaylarını paylaşmaya başlamıştım aslında. Özellikle de sonbahar-kış saç aksesuarı trendleri detaylı incelendiği zaman ışıltılı taşlar ile metalik detaylar bir kaç adım öne çıkıyor.

2017 Metalik Saç Aksesuarları

4 2017 metalik sac aksesuari_mini

Saç bantları, saç klipsleri, lastikli saç tokaları veya saç tarakları… 2017 içerisinde karşınıza çıkacak saç aksesuarlarında da metalik renkler hakim. Altın, bronz, gümüş rengindeki saç aksesuarları saçları daha göz alıcı gösterecek.

Özellikle de saçlarınıza fazlaca vakit ayıramadığınız günlerde bu saç aksesuarları imdadınıza yetişecek türden. Çok tasarımı farklı şekillerde yapılmış saç tokaları aramanıza da gerek yok üstelik. Sade, altın veya gümüş klipsli bir saç tokası yeter de artar bu trendi takip edebilmek için…

5 2017 metalik sac aksesuari_mini

3 2017 metalik sac aksesuari_mini

Bu tip metalik saç aksesuarları kullandığınız zaman amaç saçların yapılmamış gibi görünmesi aslında. Sanki evde çıkmadan önce saçlarınızı düzeltmediğiniz aklınıza gelmiş de elinize geçen ilk tokayı takmışsınız görünümü yaratmak (üzerinde çok uğramış olsanız da!). Bunun en önemli sebebi 2017 yılında çokça karşımıza çıkan minimalist stil aslında. Yani kıyafetlerde tercih ettiğimiz sadeliği aksesuarlarda da yansıtmak.

Küçük bir detay gibi görünse de şu sıralar ve görünen o ki ilkbahar-yaz 2017 sezonunda da popüler kalmaya devam edecek bir trend, metal halka detaylı aksesuarlar. Aksesuar modası detayları esraninportresi’nde.–>metal halka aksesuarlar

2 2017 metalik sac aksesuari_mini

1 2017 metalik sac aksesuari_mini

2017 Metalik saç aksesuarları trendine ait pek çok farklı metalik saç tokası modelini sizlerle gördüğünüz gibi paylaşıyorum. Bu tip aksesuarları satın alabileceğiniz gibi isteyenler evde de kolaylıkla yapabilirler.

6 2017 metalik sac aksesuari_mini

Ayrıca değişen moda ve trendlere en kolay adapte edilebilen parçalar da aksesuarlar. İşte, öne çıkan 2017–> sonbahar-kış saç aksesuarı trendleri

Fırfırlar, aplikeler, tül ve fiyonklar gibi detayların ön plana çıktığı 2017 gelinlik modelleri onları doğru şekilde tamamlayacak gelin makyajı ve gelin saçı modellerini hak ediyor. İşte–> sonbahar 2017 gelin makyajı saçı trendleri esraninportresi.com’da

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here