2016 Sonbahar Güneş Gözlüğü Trendleri

0
680

Vazgeçilmez aksesuarlardan olan güneş gözlükleri için 2016 Sonbahar tasarımları görücüye çıktı. Geniş çerçeveli, aviator, yuvarlak camlı veya cat eye… İşte Miu Miu, Armani, Max Mara, Kenzo gibi markaların başı çektiği 2016 Sonbahar Güneş Gözlüğü Modelleri Trendleri

Şu aralar bahar yağmurları ile geçirdiğimiz günler yaşasak da güneşin bulutlar aralanır aralanmaz karşımıza çıkacağını biliyoruz. Böyle olunca da güneş gözlükleri çantaların baş köşesindeki yerlerini aldılar. Her ne kadar sadece yaz aylarında takılan bir aksesuar gibi görünse de aslında her mevsim için önemli aksesuarlardan biridir, güneş gözlükleri. Markaların 2016-2017 sonbahar-kış koleksiyonları çoktan görücüye çıktı. Bunların içerisine 2016 sonbahar güneş gözlüğü modelleri de dahil. Eğer ilkbahar ve yaz alışverişine çıkacaksanız ve listenizde güneş gözlüğü de yer alıyorsa, önümüzdeki sezonlarda hangi güneş gözlüğü modellerinin trend olacağına bakmanızı öneririm. İşte, 2016 Sonbahar Trendi Güneş Gözlükleri

1- Geniş Çerçeve Güneş Gözlüğü

Stili, modeli ne olursa olsun asla modası geçmeyecek gözlük modelleri içerisinde sayabiliriz, geniş çerçeveli güneş gözlüklerini. Kemik çerçeve, metal çerçeve, renkli cam… Seçenekler aslında o kadar fazla ki… Eğer geniş çerçeveli güneş gözlükleri seviyorsanız, yüzünüze yakıştığını düşünüyorsanız seçenekleriniz arasına ekleyebilirsiniz.

Diğer yandan gözlük seçimindeki en önemli kriterlerden biridir, yüz şekline uygun olması. Yüz şekline göre güneş gözlüğü seçimi nasıl olmalı daha detaylı okumak isterseniz daha önce yer verdiğim yazıya buradan ulaşabilirsiniz–> Yüz şekline göre güneş gözlüğü

1 buyuk cerceveli gunes gozlugu modelleri_mini

2- Aviator Güneş Gözlükleri

Geniş çerçeveli güneş gözlüğü modelleri kadar popüler ve hatta ikonik olarak tarif edebileceğimiz gözlüklerden biri de aviator güneş gözlükleri. Aslında havacılar için tasarlanan ve Ray-Ban ile özdeşlemiş olan bu modeller daha modern, daha geleceğin izlerini taşıyan tasarımlarla karşımıza çıkıyor.

Özellikle Roberto Cavalli tasarımı, büyük boy sayılabilecek aşağıdaki bu model bana kalırsa en çok öne çıkan. Diğer yandan Kenzo, Carven gibi pek çok markada Aviator model güneş gözlüklerine rastlayabilirsiniz. Bu model gözlüklerde dikkat çeken bir diğer ayrıntı da daha açık renk tercih edilen camlar.

2 pilot gunes gozlukleri_mini

3- Yuvarlak Camlı Cat Eye Güneş Gözlükleri

Son bir kaç sezonun en popüler iki gözlük modeli güçlerini birleştirmiş diyorum bu modeller için. Özellikle 2015 yılının öne çıkan gözlük modellerinden biridir, yuvarlak camlı güneş gözlükleri. 2015 sonu ve 2016 yılı itibariyle öne çıkan cat eye güneş gözlüklerini de unutmamak gerek.

2016 Sonbahar güneş gözlüğü trendleri içerisinde en çok öne çıkan modellerden biri yuvarlak camlı cat eye güneş gözlüğü modelleri. Bu konuda iki önemli markadan bahsedebiliriz. Bunlardan biri Emporio Armani güneş gözlükleri, diğeri de Max Mara güneş gözlükleri.

3 yuvarlak gunes gozlukleri_mini

4- Süslü Çerçeveli Güneş Gözlükleri

2016 Sonbahar güneş gözlüğü modelleri trendleri içerisinde benim favorim, süslü çerçeveleriyle kendine hayran bırakan güneş gözlükleri. Açıkçası düz çerçeveleri süslemek için seçenekleri araştırma vaktidir. Bu trendin öncü markalarından biri, Miu Miu güneş gözlükleri diğeri de Dolce&Gabbana. İster incilerle ister taşlarla isterseniz de boncuklarla güneş gözlüklerini süslemeye hazır olun bence. Eğer trendi takip eden değil, trend öncüsü olmak istiyorsanız tercihiniz süslü çerçeveli güneş gözlüğü modellerinden yana olmalı bana kalırsa.

Eğer elimde güneş gözlüğüm var ama nasıl süslerim diye merak ediyorsanız, daha önce hazırladığım güneş gözlüğü süsleme fikirleri yazısına buradan ulaşabilirsiniz—> güneş gözlüğü süsleme fikirleri

7 tasli cerceveli gunes gozlukleri_mini

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here