2017 Kış Güzellik Trendleri

Yeni bir yıl ile birlikte stilinde değişiklik yapmak, farklı ruj rengi veya oje rengi denemek, farklı saç modelleri yapmak isteyenler için 2017 kış aylarında daha fazla öne çıkan makyaj önerilerini, trend oje rengini, en popüler saç modelini hazırladık. İşte, 2017 kış güzellik trendleri esraninportresi'nde.

0
840

2017 Kış Güzellik Trendleri

4- Metalik Ojeler :

Her ne kadar yeni bir oje rengi trendi gibi gelse de aslında birkaç sezondur popülerliğini hiç yitirmedi, metalik ojeler. Sadece ojelerde değil, kıyafetlerden aksesuarlara pek çok alanda metalik trendi ile karşı karşıyayız. Bence artık tek sezonluk bir trend olmaktan da çıktılar.

Özellikle de buradaki örnekte de yer alan aynalı metalik ojeler 2017 yılında çok popüler. Bu görünümü elde etmek için özel ojeler ve malzemeler kullanmak gerekeceğinden manikür yaptırdığınız yere böyle bir hizmet verip vermediklerini sormakta fayda var. Ayrıca metalik oje trendi ile ilgili diğer bilgileri–> metalik oje ile tırnaklarda metalik etki

metalik oje

5- Ebru-Mermer Desenli Tırnaklar :

Tırnak tasarımları gün geçtikçe farklı modeller ile karşımıza çıkıyor. Bunlardan biri de ebru-mermer desenli tırnaklar. Klasik, tek renk ojelerden sıkılanların bir süredir gözdesi, marble tırnaklar. Marble anlamı mermer demek ki zaten ortaya çıkan desen de mermer görünümde olduğundan mermer görünümlü tırnaklar olarak anılıyorlar.

Peki ebruli oje nasıl yapılır veya mermer görünümlü oje nasıl sürülür? Ebru ve mermer desenli tırnaklar tasarımları ve adım adım yapılışları esraninportresi.com’da–>ebru mermer desenli tırnaklar

marble tirnak marble oje mermer desenli oje ebru desenli oje tirnak_mini

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here