2017 Kış Güzellik Trendleri

Yeni bir yıl ile birlikte stilinde değişiklik yapmak, farklı ruj rengi veya oje rengi denemek, farklı saç modelleri yapmak isteyenler için 2017 kış aylarında daha fazla öne çıkan makyaj önerilerini, trend oje rengini, en popüler saç modelini hazırladık. İşte, 2017 kış güzellik trendleri esraninportresi'nde.

0
836

2017 Kış Güzellik Trendleri

2- Parlak Allık :

Allık kullanımı makyajda en çok dikkat edilmesi gereken aşamadır. Doğru noktaya doğru renklerde uygulanmadığında komik görünme riskiniz vardır. 2017 güzellik trendlerinden özellikle mercan ve pembe tonlarındaki allık renkleri öne çıkıyor. Ayrıca yüz hattını biraz daha ortaya çıkarmak, elmacık kemiklerini daha belirgin hale getirmek için küçük ipuçlarını da uygulamalısınız.

Öncelikle bronzer veya ten renginizden 1-2 ton koyu pudrayı tam elmacık kemikleri altına kulaktan ağıza doğru inen hat boyunca sürün. Bu derinlik verecek. Ardından sürmek istediğiniz örneğin mercan rengi allığı elmacık kemiklerinin tam üstüne ve birazcık da yanaklara doğru uygulayın.

3 2017 kis guzellik trendleri makyaj sac tirnak oje modasi_mini

Bu noktada allık rengi trendi mercan ve pembe olsa da sizin için hangisinin daha iyi bir seçim olacağına iyi karar vermelisiniz. Cilt rengine, saç renginize göre son kararı vermelisiniz. Bu noktada allık sürmekle ilgili bu yazıya göz atmanızı öneririm–> allık sürerken nelere dikkat etmeli?

6 2016 doğal makyaj modası allık seçimi_mini

3- Dumanlı Göz Makyajı :

Aslında genel anlamda makyaj söz konusu olduğunda sıklıkla kullandığımız teknikler değişmiyor ancak kullandığımız renkler değişim gösteriyor. İşte bunlardan biri de göz makyajında kendini gösteriyor. Siyah ve griler kullanmaya alışık olduğumuz dumanlı göz makyajı için 2017 yılında üst göz kapaklarına uygulanan boz kahverengi, alt kirpik diplerine ise koyu mavi, mürdüm ve koyu yeşil gibi farklı renklerde uygulamalar hakim. Kalın, yumuşak bir göz kalemi ile alt kirpik diplerine uygulama yaptıktan sonra bir fırça ile hafifçe dağıtmanız yeterli olacaktır.

2 2017 kis guzellik trendleri makyaj sac tirnak oje modasi_mini

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here