2017 Kış Güzellik Trendleri

Yeni bir yıl ile birlikte stilinde değişiklik yapmak, farklı ruj rengi veya oje rengi denemek, farklı saç modelleri yapmak isteyenler için 2017 kış aylarında daha fazla öne çıkan makyaj önerilerini, trend oje rengini, en popüler saç modelini hazırladık. İşte, 2017 kış güzellik trendleri esraninportresi'nde.

0
836

Yeni bir yıl ile birlikte stilinde değişiklik yapmak, farklı ruj rengi veya oje rengi denemek, farklı saç modelleri yapmak isteyenler için 2017 kış aylarında daha fazla öne çıkan makyaj önerilerini, trend oje rengini, en popüler saç modelini hazırladık. İşte, 2017 kış güzellik trendleri esraninportresi’nde.

Uzun zamandır doğal görünen makyaj, kendi halinde bırakılmış saçlar oldukça trend. Ancak elbette bu demek olmuyor ki makyajdan, süslenmekten, ışıltıdan vazgeçiyoruz. Sadece yıllar içerisinde her şeyi bir arada yapmaya çalışmak yerine 2017 kış güzellik trendleri içerisinde de olduğu gibi dengelemeyi öğrendik. Yeni bir yıl ile birlikte stilinde değişiklik yapmak, farklı ruj rengi veya oje rengi denemek, farklı saç modelleri yapmak isteyenler için 2017 kış aylarında daha fazla öne çıkan makyaj önerilerini, trend oje rengini, en popüler saç modelini hazırladık. İşte, 2017 kış güzellik trendleri esraninportresi’nde.

2017 Kış Güzellik Trendleri

1- Çarpıcı Dudaklar :

Kırmızının başı çektiği canlı renkler de dahil olmak üzere makyajın odak noktası olarak dudakları seçmek yılın en popüler trendlerinden biri. Dudakların makyaj hileleri ve kullanılan bazı dudak kremleri ile bir miktar kalınlaştırıldığı, kırmızı, turuncu, bordo gibi çarpıcı ruj renkleriyle daha da ön plana çıkarıldığı dudaklardan bahsediyoruz. Günlük makyajda dahi kullanılan bu makyaj trendini uyguladığınız zaman makyajın kalanını oldukça sade ve hatta yok gibi görünecek şekilde yapmalısınız. Tabii eğer düğüne gidiyor gibi görünmek istemiyorsanız!

1 2017 kis guzellik trendleri makyaj sac tirnak oje modasi_mini

Trendi vermekle bırakmayalım ve buradakiler gibi mükemmel görünen dudaklar için ruju nasıl sürmeniz gerektiğinden de kısaca bahsedelim.

1- Rujun dudaklarda pürüzsüz görünmesi için dudaklarınıza küçük bir peeling uygulayarak başlayabilirsiniz. Bu adımı her ruj sürdüğünüz zaman tekrarlamak zorunda değilsiniz. Amacımız rujun görüntüsünü bulacak kalmış ölü deriden arındırmak. Bunun için en basit şekilde bir miktar şeker ve balı karıştırın. Ardından 5 dakika boyunca dairesel hareketlerle masaj yaparak sürün. Eğer bu malzemeler yoksa kullanmadığınız hafif nemli diş fırçanız ile dudaklarınıza 5 dakika boyunca dairesel hareketlerle masaj yapın. Bu sayede dudaklarınızdaki kılcal damarlar hareketlenecek, dudaklarınız daha dolgun ve yumuşacık bir hale gelecektir.

dudaklara peeling_mini

Yazın güneşten ve sıcaktan, kışın soğuktan ve rüzgardan, vücudumuzun en çok zarar gören yerlerinden biri, dudaklar oluyor. Dudak bakımı ve dudak çatlaklarına iyi gelen, evde kolayca yapabileceğiniz doğal dudak bakımı (dudak peeling’i) önerileri için–> doğal dudak bakımı önerileri

2- Ardından rujun rengiyle değil, kendi dudak renginiz ile birebir örtüşen bir dudak kalemi ile dudaklar çevçeveleyin. Bunun üzerine ince bir fırçaya azıcık göz altı kapatıcınızdan alıp, dudaklarınızın özellikle de dış köşelerine doğru hafifçe uygulayın. Kapatıcının kremsi yapısı ve de yansıtıcı, aydınlatıcı özelliği dudakların vurgulanmasında mükemmel çalışacaktır.

ruj nasıl sürülmeli

3- Ardından tüm dudağınıza sürmek istediğiniz renkte lipstick uygulayın. Bir kağıt mendil ile fazlalığını aldıktan sonra şeffaf pudrayı dudaklara uygulayın. Ardından tekrar ruju bolca uygulayabilirsiniz.

Bu aşamaları daha detaylı anlatan, özellikle de kırmızı rujla ilgili detayları veren, kırmızı ruj nasıl sürülür, kırmızı ruj sürerken dikkat edilmesi gerekenler—>kırmızı ruj nasıl sürülür?

RUJ 1

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here