2017 Yaz Kızıl Saç Rengi Tonları

0
1757

Kayısı kızılı, ateşli tarçın, kestane kızıl, bakır-çilek sarı veya zengin kızıl… Cesur saç renkleri arasında sayılabilecek kızıl saç rengi tonları içerisinden 2017 yaz sezonunda öne çıkacaklar 2017 yaz kızıl saç rengi tonları yazısıyla esraninportresi’nde.

Pek çok ünlü yıldızın kızıl saç rengi tonları tercih etmesi kızıl saçların vazgeçilmez olmasını sağlıyor aslında. Cesur saç renkleri arasında sayılacak bakır kızıl, kahve kızıl veya bal kızıl gibi farklı tonlar 2017 yaz sezonuna da damga vuracak gibi görünüyor.

Kızıl saç renkleri bakımı nasıl yapılmalı, kızıl saç renkleri kimlere yakışır gibi aslında bu renge sahip olmak isteyen kadınların aklındaki soruların cevaplarına kızıl saç renkleri yazısında oldukça detaylı şekilde bahsetmiştim. Ayrıca daha koyu tonlarından hoşlananlar için koyu kızıl-kestane saç renkleri yazısı da hazırlamıştım. İsteyenler bu yazılara ulaşarak okuyabilirler.

Bugün ise 2017 yaz kızıl saç rengi tonları üzerine detaylı bir yazı hazırladım. Öncelikle öne çıkan kızıl saç tonlarını ve bunların daha çok kime yakışacağına yer vereceğim.

Öncelikle belirtmeliyim ki, açık ten rengine ve renkli gözlere sahip olanları düşünmeden uygulayabilecekleri saç boyası renklerinden biri olmakla birlikte aslında her ten rengine uygun bir alt ton bulmak mümkündür kızıl renklerde.

2017 Yaz Kızıl Saç Rengi Tonları

1- Güneşin Öptüğü Kayısı Kızılı :

1 2017 kızıl sac rengi tonlari_mini

Açık renk adeta porselen gibi cilde sahip dediğimiz kişiler için mükemmel olacak bir kızıl tonudur. Eğer bir de şeftali rengi çilleriniz varsa (ki genelde çillerden kurtulmak isterler) hiç düşünmeden bu rengi uygulayabilirsiniz. Bu renk cilde daha yumuşak, kremsi bir görünüm verir ve aydınlatır.

Buradaki kayısı kızılına boyut katan iki önemli detay var. Bunlardan biri yumuşak geçişlerle yapılan ombre ile babylights uygulamasıyla eklenen aydınlatıcı vurgular. Bunlar yapılırken de altın renkleri tercih edilmiş. Böylelikle ortaya güneşte doğal parlaklık sağlayan muhteşem saçlar çıkmış.

Tabi rengin alt tonu oluşturulurken amber bal ve kayısı tonu karıştırılmış. Ten rengine bağlı olarak sen de sıcak bal, altın-kayısı ve altın-fildişi tonları da kullanılabilir. Daha fazla boyut katmak için sıcak bal ve bakır tonlarında balyaj da atılabilir.

2017 Yaz Kızıl Saç Rengi Tonları

2- Çikolata Maun Saç Rengi :

1 2017 yaz kızıl sac rengi tonlari_mini

Pembe alt tona sahip açıktan koyuya pek çok cilt rengine yakışacak bir saç tonudur. Ayrıca derin çikolata kahve göz rengine sahip olanlar için de çok uyumlu bir saç rengidir. Tek işlemli bir prosesi olmakla birlikte saç çizgisi boyunca atılacak yumuşak gölgelendirme ile daha parlak bir saç görünüm elde edilebilir.

3- Ateşli Tarçın :

Canlı ve adı gibi ateşli bir renkten bahsediyoruz. Doğal olması kuşkusuz en güzeli olsa da cilt rengi ve göz rengi uygun olduğu sürece bakımının yük gelmeyeceğini düşündüğüm de bir renk. Açık tonlardaki cilt rengine sahip olup gökyüzü mavisinin size çok yakıştığını düşünüyorsanız bu saç rengi size göre. Diğer yandan açık veya baş rengi gözlere sahipseniz yine bu rengi deneyebilirsiniz.

3 2017 yaz kızıl sac rengi tonlari_mini

2017 Yaz Kızıl Saç Rengi Tonları

4- Zengin Kızıl :

Açıktan koyuya hemen her cilt rengine uyumlu olan bir kızıl tonundan bahsediyoruz. Tek yapmanız gereken renk soluklaştıkça kuaförünüzü ziyaret edip gerekli bakımı yapmasını istemek. Bu rengin çok fazla önerilmediği iki cilt tonuysa sıcak bal ve sarı cilt renkleri.

4 2017 yaz kızıl sac rengi tonlari_mini

5- Sıcak Bal :

Yaz ayları için saç rengimi açmak adına sabırsızlanıyorum ama daha sıcak bir ton da istiyorum diyorsanız açık kızılların eklendiği bu sıcak bal saç rengini deneyebilirsiniz. Yapılacak aydınlatıcı efektlerde kullanılacak altın ile güneş altında parlayan muhteşem saçlara sahip olabilirsiniz. Açık ve orta tonlu ciltler ile iyi bir uyum sergiler. Saçlarınız ince telliyse ve doğru şekilde aydınlatma etkisi eklenirse saçlarınıza daha hacimli bir görüntü de verecektir.

5 2017 yaz kızıl sac rengi tonlari_mini

2017 Yaz Kızıl Saç Rengi Tonları

6- Altın-Bakır Kızılı :

Emma Stone saç rengi uzunca süredir çokça konuşuluyor ve kadınlar tarafında da çok beğeniliyor. Altın ve koyu altın tonlarıyla zenginleştirilmiş bu renk klasik kızıllardan çok daha cesur ve çekici. Bu renk, mavi göz soluk cilt veya açık sıcak tonlu ciltler ile uyumludur.

6 2017 yaz kızıl sac rengi tonlari_mini

7- Smoked Kızıl :

Çok boyutlu, farklı yakut kırmızı tonlarının karıştırılarak elde edildiği çok trend bir saç rengi var sırada. Kadife yumuşaklığında bir görünüm isteyen hemen herkes için uygun bir renk. Saç diplerini koyu bırakmak saça derinlik ve boyut ekliyor.

7 2017 yaz kızıl sac rengi tonlari_mini

2017 Yaz Kızıl Saç Rengi Tonları

8- Kestane Kızıl

Yumuşak altın vurguları ile rengi hafifçe yumuşatılmış klasik kestane kızıl ile romantik ve çabasız bir şıklık yakalarsınız. Porselen gibi çok açık cilt renklerinden en koyularına kadar her cilt tonlarını kapsayan bir renktir. Ten renginize bağlı olarak daha fazla veya daha az altın vurgular eklenebilir. Örneğin, porselen cilde daha fazla altın vurgular, normal cilt tonlarına 50 / 50’ye, daha koyu cilt tonlarına ise daha az vurgu kullanılabilir.

8 2017 yaz kızıl sac rengi tonlari_mini

9- Bakır Çilek Sarı :

Bu, birçok basamak gerektiren karmaşık bir renk. Renk uzmanının bir temel olarak bakır-kızıl ile başlaması gerekiyor. Ardından renk uzmanı saç köklerine folyolar ile vurgular, ayrıca saçların uçlarına doğru boya ile vurgular uygulamalı. Sonunda, saça parlaklık kazandırması içi altın-bakır karışımı gerekli. Bu renk çok açık cilt renkleri, kremsi cilt tonları ile uyumludur. Diğer yandan mavi, yeşil, kahverengi ve siyah olmak üzere tüm göz rengi ile harika duracaktır.

9 2017 yaz kızıl sac rengi tonlari_mini

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here