2014/15 Gelinlik Modelleri – Galia Lahav

0
482

2014/15 Gelinlik Modelleri için bir başka ünlü İsrailli moda tasarımcı Galia Lahav ile buradayız. Bu koleksiyon La Dolce Vita olarak anılıyor ve fotoğrafları İtalya’nın Amalfi kıyısında çekilmiş. Galia eski tığ işi dantel, şifon kumaşlar ve ipek kullanmış. Bunları bir araya getirirken kadının dişiliğini gösteren, her gelin için mükemmel bir elbise yapmayı amaçlamış. Gelin birlikte Galia Lahav’ın 2014/15 Gelinlik Modelleri ‘ne bilikte bakalım.

Pricilla

Tam bir deniz kızı modeli gelinlik. Sırt boyunca düşen inci iplikçikler var. Gelinlik, fildişi ve antika gümüş kumaşların karışımından oluşturulmuş. Tüm kumaşlar boncuklu ve incilerle işlenmiş.

Naama

İşte 1920 ‘lerden çıkıp gelen, modernize edilmiş Gelinlik Modelleri ‘nden biri daha.Dantel ve boncuk işli katmanlarıyla biraz sıradışı bir model.

Tullia

Tullia-F2

Dantellerden vazgeçmediği, Tullia adını verdiği Gelinlik Modelleri. Kolları ve yan kısımlarındaki dantel detaylarıyla oldukça romantik bir elbise.

Florentina

Sırt ve kolları sırf şifon bir model. Altın kemerle, şapka tam bir bütünlük sağlamış. Sofistike bir İtalyan gibi…. Florentina

A Paradicio (1)

Egzotik bir kuş gibi siluete sahip bu gelinlik. Kollarda bir araya gelmiş dantel ve tül detayları. Ayrıca ön taraftaki çizgi şeklindeki saten düğmeler. Bir de saçlarda düşünülen tüy ayrıntılarla zarif bir siluete sahip aslında.

Navona Veneto

Corso Augusta

La Dolce Vita koleksiyonu eski zaman romantizmi ile modern siluetleri birleştirmiş bence. Bu koleksiyondan muhteşem elbiseler gördüğümüzü düşünüyorum. İçlerinden seçmek zor olsa da mutlaka bir favoriniz oluşmuştur diye düşünüyorum. Sadece Gelinlik Modelleri olarak da bakmayın, bence bu elbiselerden ilham alarak gece elbiselerinizi yaptırabilirsiniz.

resim kaynak : Galia Lahav

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here